Jeffry en John zijn dolblij met het geleverde hout, een nieuw project kan beginnen!

Jeffry en John zijn dolblij met het geleverde hout, een nieuw project kan beginnen!

Nog voordat Timothy als nieuwe bewoner Utopia 2 binnen kwam. Kregen de bewoners bezoek. De laatste dagen lijken de bewoners niet goed te weten wat ze met hun tijd moeten doen. Er is namelijk weinig materiaal om mee te kunnen bouwen. Vandaag komt er een bezoekster het terrein op rijden. Het is Angela, die de bewoners al vaker van hout heeft voorzien. Gerrit en Jeffry laden enthousiast de auto van de bezoekster uit. Mooi, veel hout weer zegt Gerrit vrolijk. Dit was echt twee dagen stilstaan legt Jeffry uit. Het gebrachte hout heeft ook meteen een bestemming. John en ik gaan dit hout gebruiken om de vloer van de caravan te verstevigen vertelt Jeffry. Nadat het hout is betaald, gaan Jeffry en John er meteen mee aan de slag.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *