John wil een orkest regelen die naar Utopia 2 komt

John wil een orkest regelen die naar Utopia 2 komt

Nog voordat Timothy als nieuwe bewoner Utopia 2 binnen stapte hadden John en Mike een gesprek met een kopje koffie. John heeft een idee, hij wil graag een orkest naar het Utopia 2 terrein halen. We zetten ze op het strand neer en we maken zelf het decor legt hij verder uit. Natuurlijk wil John er ook publiek bij hebben, zoals bijvoorbeeld scholen uit de omgeving. John vertelt ook dat hij niet echt een orkestliefhebber is maar hij vindt het leuk om power op het terrein te hebben. Mike vindt het een leuk idee. Maar zou het ook te realiseren zijn en wat gaat de groep ervan vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *