Timothy meldt zich als nieuwe bewoner van Utopia 2

Timothy meldt zich als nieuwe bewoner van Utopia 2

Het zwarte hek van Utopia 2 gaat open en er stapt een jongeman naar binnen. Adriaan is de eerste die hem ziet en hij gaat op hem af. De man stelt zich voor als Timothy en snel roept Adriaan de groep bij elkaar. Zullen we even gaan zitten? stelt nieuwe bewoner Timothy voor en de groep neemt plaats op Palma Beach. Mijn naam is Timothy en ik ben 31 jaar stelt hij zich vervolgens voor. En vertelt dat hij van plan is om een eetbare bloementuin aan te leggen in Utopia 2, zodat de groep daar geld mee kan verdienen. Verder ben ik hier tegen de taakverdeling gaat hij verder. Volgens hem is de verhouding tussen harde werkers en mensen die wat anders doen, scheef in Utopia 2 en daar wil hij wat aan doen. Die corveelijst vind ik maar niks. Daar wil ik voor strijden legt hij verder uit. Timothy gaat verder en vertelt dat hij fanatiek aan yoga doet en dat hij ook graag lesjes wil geven in Utopia. De nieuweling besluit zijn verhaal met te zeggen dat zijn belangrijkste doel is dat iedereen blij en gelukkig is in Utopia 2. Daarop volgt een hard applaus en wordt Timothy van harte welkom geheten in de groep. Is Timothy een aanwinst voor de groep?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 136    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *