John vindt dat Shelley iets meer rekening mag houden met haar eigen vriend

John vindt dat Shelley iets meer rekening mag houden met haar eigen vriend

Wanneer John samen met Sanne, Jeffry en Brandon in de sta caravan zit valt hem opeens iets op. Ze zitten wel vaak bij elkaar die twee zegt John wanneer hij Gerrit en Shelley samen buiten ziet zitten. Ik zou het toch wel vervelend vinden als ik haar vriend zou zijn voegt hij eraan toe. Brandon en Sanne zijn het met John eens en zouden het ook niet prettig vinden om in de schoenen van Shelley haar vriend te staan. Van de week kwamen ze vanaf de overkapping hand in hand hierheen lopen gaat John verder. Sanne, Jeffry en Brandon kunnen dat bijna niet geloven. Ik ben toch niet blind vervolgt John. Zou wel onder het mom van een geintje zijn, maar ik zou het niet leuk vinden verzekert hij. John begrijpt niet dat Shelley zich niet kan inhouden. Maar goed het is niet mijn relatie sluit hij af voor hij naar bed gaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *