Wie wordt de nieuwe assistent van het financiën team in Utopia 2?

Wie wordt de nieuwe assistent van het financiën team in Utopia 2?

Afgelopen avond is het financiën team druk bezig met het opbouwen van een setting. Ze zijn namelijk van plan sollicitaties te houden en gaan op zoek naar een potentieel lid die het financiën team komt versterken. Maar wie solliciteert er voor de functie van personal assistent van Gerrit? Zodra Gerrit plaatsneemt in zijn zogenaamde kantoor, staat Shelley als eerste op de stoep. In een net overhemd neemt zij tegenover hem plaats. Gerrit begint met het geven van wat lastige rekensommetjes. Er wordt tijdens de sollicitatie veel gelachen en gelachen. Als uiteindelijk de sollicitaties zijn afgerond staat Gerrit voor een lastig besluit. Want wie van alle sollicitanten, alleen Shelley heeft gesolliciteerd, wordt zijn nieuwe assistent? Gerrit vraagt Shelley weer plaats te nemen, zodat hij haar het nieuws kan brengen. Je was één van de honderd sollicitanten bluft Gerrit als een echte zakenman. Je was de laatste en daarom heb ik jou net iets beter leren kennen gaat hij verder. Na haar een aantal complimentjes te hebben gegeven feliciteert Gerrit haar. Je bent het geworden. Shelley is enthousiast en springt Gerrit in de armen. Wat leuk dat ik deze kans krijg voegt ze eraan toe.  Hiermee is de functie vervuld, maar wat gaat dit precies inhouden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 59    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *