Jeffry vraagt Gerrit of hij Shelley nog gaat veroveren

Jeffry vraagt Gerrit of hij Shelley nog gaat veroveren

Eerder deze week heeft Gerrit toegegeven Shelley wel erg leuk te vinden. Jeffry heeft hem de afgelopen dagen er niet veel over gehoord, dus wil hij even polshoogte nemen bij Gerrit. Ben je me aan het inruilen vraagt Jeffry met een knipoog. Gerrit doet alsof zijn neus bloedt. Voor wie vraagt hij. Dat weet je best antwoordt Jeffry. Shelley voegt hij eraan toe. De mannen lopen altijd elke dag een rondje samen maar dit miste Jeffry de afgelopen dagen geeft hij aan. Jeffry benadrukt dat Shelley al een vriend heeft. Ik doe niks wat niet mag geeft Gerrit aan. Het valt Jeffry op dat Gerrit veel met haar samen is, dus waarschuwt hij zijn mede bewoner om geen gekke dingen te doen. Zolang er geen concurrentie is, zal Gerrit het op een nette manier blijven doen verzekert hij. Zal hij ooit het hart van Shelley gaan veroveren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *