Hiske belt voor advies om een bv voor Utopia 2 op te richten

Hiske belt voor advies om een bv voor Utopia 2 op te richten

De bewoners willen graag een bv oprichten en daarom belt Hiske voor advies. Ze legt de medewerker uit dat ze met de bv allerlei verschillende dingen willen gaan doen: van evenementen tot het verkopen van spullen. De man aan de andere kant van de lijn legt uit dat het aantal aandeelhouders beperkt kan worden tot de huidige bewoners van Utopia 2. Hij drukt Hiske wel op het hart dat als er iemand het terrein verlaat, diegene de waarde van zijn aandelen vergoed moet krijgen. Als iemand dat niet vergoed krijgt, kan het een lastige kwestie worden legt hij verder uit. Hij kan naar de rechter stappen voegt hij eraan toe. Aan de andere kant kan er volgens hem wel veel in de statuten worden vastgelegd, zodat er geen onduidelijk is en er geen problemen ontstaan. Voor het oprichten van de bv moet je wel denken aan 1500 euro vervolgt de medewerker. Daar kunnen we eventueel wel een regeling voor treffen. De man stelt vervolgens voor om binnenkort naar het terrein te komen om de statuten te bepalen en de aandeelhouders te identificeren. Hiske besluit om volgende week terug te bellen om een eventuele afspraak te maken. Zal de bv binnenkort worden opgericht?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *