X

Timothy is in tranen als hij hoort dat Adriaan toch niet op hem stemt

Adriaan is een man van zijn woord maar het lijkt erop dat hij hierop terugkomt. Wanneer hij een rondje loopt met Timothy geeft hij aan dat hij niet meer wil stemmen op hem. Timothy is zo blij met dit nieuws, dat hij Adriaan huilend in zijn armen sluit. Adriaan geeft vervolgens aan dat hij hier ook is om zichzelf te ontdekken en niet altijd aan zijn principes kan vasthouden. Timothy snapt dit en vindt dat Adriaan eigenlijk op Gerrit moet stemmen. Adriaan lijkt hier nog geen antwoord op te hebben. Op wie zal Adriaan dan wel stemmen tijdens de stemronde?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.7/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws

Reacties (3)

  • Krokodille tranen. Adriaan kijk uit, dit is een toneelstukje. Zijn broer Gerrit er uit stemmen, wat een streek!

  • naai streek van Timothy stem maar 3 keer op Gerrit. Wat mij betreft prima. maar ze zijn broeders en dan doe je zoiets niet!

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings