Timothy is in tranen als hij hoort dat Adriaan toch niet op hem stemt

Timothy is in tranen als hij hoort dat Adriaan toch niet op hem stemt

Adriaan is een man van zijn woord maar het lijkt erop dat hij hierop terugkomt. Wanneer hij een rondje loopt met Timothy geeft hij aan dat hij niet meer wil stemmen op hem. Timothy is zo blij met dit nieuws, dat hij Adriaan huilend in zijn armen sluit. Adriaan geeft vervolgens aan dat hij hier ook is om zichzelf te ontdekken en niet altijd aan zijn principes kan vasthouden. Timothy snapt dit en vindt dat Adriaan eigenlijk op Gerrit moet stemmen. Adriaan lijkt hier nog geen antwoord op te hebben. Op wie zal Adriaan dan wel stemmen tijdens de stemronde?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *