Adriaan zijn stemmen staan vast, stemt hij op Timothy?

Adriaan zijn stemmen staan vast, stemt hij op Timothy?

Adriaan maakt een wandeling met Joaquin. Het valt iedereen op dat Joaquin steeds meer alleen is zonder de andere musketiers. Dit bespreekt Adriaan met hem. Joaquin vindt het wel best op dit moment. Hij kan de rust wel waarderen. Geen krikkende mensen naast me, dat is gewoon super benadrukt hij. De twee gaan verder over de aankomende stemming. Mijn stemmen staan vast geeft Adriaan aan. Joaquin vraagt hem of hij iemand naar huis kan sturen als diegene hier niet meer wil zijn. Ja, tuurlijk geeft Adriaan aan. Ondanks wat Timothy de afgelopen tijd veroorzaakt heeft, wil Adriaan Timothy graag in Utopia 2 houden. Iedereen maakt fouten, ook grote fouten voegt Joaquin eraan toe. Hij denkt dat Timothy nu juist voor de groep wil gaan staan. Gaan we een andere Timothy zien in 2019?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Yasmina at 14:11

    Nou van mij mag die dikke trol eruit… zwart lang haar, denkt dat ze geweldig is. Loopt alleen te steuken. Aub weg met haar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *