Brandon confronteert Mike met zijn agressieve gedrag

Brandon confronteert Mike met zijn agressieve gedrag

Nadat de vergadering is afgelopen, uit Mike zijn frustratie. In de vergadering is benadrukt dat Mike zijn boomhut niet kan bouwen omdat hij dit wil doen met sponsoren terwijl dit niet is toegestaan volgens de andere bewoners. Mike laat zich gaan bij Brandon, die het niet met hem eens is. Kijk eens hoe vijandig je bent, je bent f*cking agressief man zegt Brandon tegen zijn mede bewoner. Mike trekt hier niets van aan en legt uit hoe hij het ziet. Het gaat om de manier waarop je het zegt gaat Brandon verder tegen Mike. Niemand houdt mij tegen benadrukt Mike stellig. Brandon confronteert Mike met zijn gedrag en geeft aan dat hij zichzelf tegenspreekt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *