De bewoners uit Utopia 2 houden hun laatste vergadering in het jaar 2018

De bewoners uit Utopia 2 houden hun laatste vergadering in het jaar 2018

De bewoners komen samen om van alles te bespreken in een vergadering. De belangrijkste punten van de laatste vergadering van dit jaar lees je terug in dit bericht.

De bewoners bestellen hun boodschappen waarnaar deze worden bezorgd bij hen. Het blijkt nu dat de bewoners de bestelling niet goed doorgeven omdat zij niet de producten krijgen die zij willen. Daarom krijgt Merel niet de producten die zij wil en dit bespreekt ze in de vergadering. De groep heeft verder besloten om allemaal een taak uit te voeren om het terrein schoon te houden maar dit blijkt niet te werken. Om deze reden bespreken de bewoners wat zij wel gaan doen om het Utopia 2 terrein schoon te houden. Als we dit soort kleine afspraken niet nakomen, heb ik er een hard hoofd in hoe we kunnen bouwen aan Utopia zegt Jessie tegenover de groep. De bewoners bespreken om na het avondeten op te gaan ruimen. Mike lijkt klaar te zijn met deze discussie en geeft aan dat hij het belachelijk vindt dat niemand zijn eigen troep opruimt. Ik ga niet jullie troep opruimen benadrukt hij.

Hiske bespreekt daarna dat de boksers tijdens de bokswedstrijd wel fit moeten zijn voor een echte wedstrijd. Adriaan geeft aan dat hij fit is maar wanneer hij erachter komt dat Gerrit niet fit is, hij een andere tegenstander gaat regelen. De trainingen komen goed zegt Gerrit tegen de groep. Gerrit lijkt geen zin te hebben in deze discussie en geeft weinig antwoord. Mike geeft aan dat hij graag een boomhut wil bouwen en dit wil bekostigen door middel van sponsoren. Jessie laat weten dat privé uitgiften niet meer met sponsoren gedaan kunnen worden. Wat er ook gebeurt, ik ga gewoon bouwen zegt Mike tegen de groep. Mike lijkt flink geïrriteerd door dit alles en heeft geen zin meer in een discussie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *