Gaat Mike op mede bewoner Gerrit stemmen?

Gaat Mike op mede bewoner Gerrit stemmen?

Gerrit en Adriaan nemen het binnenkort tegen elkaar op in de ring. De twee hebben elkaar uitgedaagd maar Mike lijkt iets niet te snappen. Hij is van mening dat als je het gevecht met elkaar aangaat in de ring, je ook moet trainen. Mike geeft  dan ook aan dat hij wellicht een stem op Gerrit wil geven tijdens de nominaties omdat hij vindt dat hij zich niet bezighoudt met de bokswedstrijd. Hij denkt veel te makkelijk voegt hij eraan toe. Adriaan hoort het aan en geeft op zijn beurt aan dat hij niet kan wachten tot hij in de ring staat tegen Gerrit. Gaat Mile zich aan zijn woord houden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *