Gerrit en Jessie bespreken de eerdere “wake-up call speech”

Gerrit en Jessie bespreken de eerdere “wake-up call speech”

Gerrit loopt afgelopen avond over het Utopia 2 terrein wanneer hij Jessie tegen het lijf loopt. Jessie heeft eerder een speech gegeven waarin hij aangaf dat Gerrit in zijn ogen niet veel uitvoert in de mini samenleving. Nu, uren later, besluiten de bewoners hun gedachten naar elkaar uit te spreken. Probeer jezelf te omringen met mensen die zich willen inzetten en positief zijn begint Jessie tegen mede bewoner Gerrit. Het gaat er alleen maar om dat we het met zijn vijftienen moeten doen en we er allemaal vol voor moeten gaan, op zijn minst voor onszelf voegt hij eraan toe. Gerrit is het met hem eens maar vindt dat hij de boodschap ook op een andere manier kon overbrengen. Jessie legt uit dat hij het eerst persoonlijk één op één had geprobeerd, maar niet het idee had dat het effect had. Ik denk dat er veel meer uit jou te halen valt, dus zie het als een laatste kans benadrukt hij. Gerrit verzekert dat hij zijn verhaal snapt maar de beste nieuwjaarswensen waar Jessie zijn speech mee begon in zijn ogen werden ondergesneeuwd door de uitgedeelde steken aan het einde. Ik begrijp het zegt Jessie op zijn beurt. Maar ik wilde het allemaal uitspreken en als jij gewoon laat zien dat je lekker bezig bent, komt het helemaal goed eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 36    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *