Jessie geeft een wake-up call voor de groep door een speech voor de groep

Jessie geeft een wake-up call voor de groep door een speech voor de groep

Jessie heeft alle bewoners bij elkaar geroepen om een korte speech te geven. Het jaar is bijna voorbij en het leek me leuk om in ieder geval te vertellen hoe ik over dingen denk en wat ik voel begint hij. En legt uit dat de bewoners in het nieuwe jaar kunnen doen wat ze willen zonder dat het ten koste van anderen gaat. Utopia is een plek waar je kunt vallen maar ten alle tijden opgevangen wordt. Deze dag is dan ook het perfecte moment om terug te denken aan het doel waarmee je binnen was gekomen voegt hij eraan toe. Wat later spreekt Jessie Gerrit aan. Ik ben heel benieuwd wat je gaat doen nu je hebt besloten geen dingen meer te doen die je niet wil. Ook spreekt hij uit de wens van Shelley om te sporten in twijfel te trekken. Er is tot op heden niet veel gebeurd. En  vervolgt met de uitspraak dat hij graag voor de groep wil rennen maar dit ook van mensen terug verwacht. Als het even niet lukt maar je wilt wel graag, dan ben ik je vriend. Maar doe je niks en kom je gemaakte afspraken niet na, dan zal ik een nachtmerrie zijn. Hij benadrukt dat dit een wake-up call is, maar met een positieve draai. Ik wens jullie het allerbeste in het nieuwe jaar.

Direct na de speech spreekt Gerrit Jessie aan. Waarom moeten Shelley en ik specifiek benoemd worden? vraagt hij geïrriteerd. Ik heb nog niets zien veranderen, dus ik dacht wellicht als ik het in de groep gooi antwoordt Jessie. Gerrit knikt en legt uit dat het wel vaker voorkomt dat mensen met een doel binnenkomen dat na een tijd verandert. Was het niet waar dan wat ik zei? zegt Jessie. Dit valt in het verkeerde keelgat bij Gerrit. Je bent net binnengekomen en profileert jezelf nu al als leider van de groep zegt hij. En legt uit dat het prima is maar hij in dat geval beter zijn mening over iedereen kan geven in plaats van twee personen. Mike mengt zich nu ook in het gesprek en geeft toe het wel met Jessie eens te zijn. Het is voor ons allemaal bedoeld hè benadrukt hij. Als ik nu moet opnoemen wie er vandaag allemaal heeft gewerkt, is dat ook niet iedereen. Gerrit knikt maar legt uit de toegevoegde waarde niet te begrijpen om het op deze wijze publiekelijk te doen. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *