De Utopiaanse spelen van 2018 hebben plaats gevonden

De Utopiaanse spelen van 2018 hebben plaats gevonden

Verzamelen schreeuwt Merel over het Utopia 2 terrein. Vandaag vinden namelijk de Utopiaanse spelen plaats. De winnaar hiervan, wordt uitgeroepen tot favoriete Utopiaan van 2018. Merel gaat op het podium staan en vraagt Mike, Adriaan en Brenda naar voren. De bewoners klappen voor hen. Brenda legt daarna uit dat Mike, Adriaan en Brenda een paar spelletjes gaan doen. De bewoners gaan van start met het eerste onderdeel, waarbij ze water uit de vijver moeten halen. Helaas is Adriaan al direct gediskwalificeerd en loopt hij boos weg. Als Brenda en Mike alle onderdelen hebben voltooid, wordt Mike uitgeroepen tot de favoriete Utopiaan van 2018. De bewoners juichen voor hem en Mike bedankt hen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *