Zijn de eerste scheurtjes in de relatie van Franny en Timothy ontstaan?

Zijn de eerste scheurtjes in de relatie van Franny en Timothy ontstaan?

Timothy vraagt aan Franny of ze een ontbijtje voor hem wil maken maar daar heeft ze duidelijk geen zin in. Ze vindt het vooral niet leuk dat hij dit al vaker aan haar gevraagd heeft. Timothy probeert Franny hierna te knuffelen maar dit wil ze niet. Ik vind het niet leuk als je zo tegen me doet. Je duwt me daar echt mee weg zegt ze tegen hem. Wat later loopt Timothy het huisje uit en bespreekt ze wat er zojuist is gebeurd met Lotus. Ik word er gewoon moe van eindigt ze. Zijn de eerste scheurtjes in de relatie ontstaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *