Gerrit gaat in het nieuwe jaar geen dingen meer doen die hij niet leuk vindt

Gerrit gaat in het nieuwe jaar geen dingen meer doen die hij niet leuk vindt

Op 1 januari organiseren de bewoners in Utopia 2 een nieuwjaarsduik en daarom besluit Gerrit zich hier vast op voor te bereiden. Ready voor de nieuwe Gerrit vraagt Gerrit aan Joaquin. De bewoners lopen daarna samen naar de vijver toe en Gerrit bereidt zichzelf mentaal voor. Hij doet een paar lichamelijke oefeningen en springt daarna het water in. Gerrit time schreeuwt hij over het terrein terwijl hij de vijver in springt. Joaquin lacht hardop. De nieuwe Gerrit is hier. Gerrit gaat geen dingen meer doen die hij niet leuk vindt roept hij naar Christel als hij het water uit komt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *