Jessie en Shelley bespreken het naderende nieuwe jaar

Jessie en Shelley bespreken het naderende nieuwe jaar

Jessie vertelt aan Shelley dat hij hoopt dat de bewoners op 2018 kunnen terugkijken als een goed jaar, waarin ze veel geleerd hebben. Hij wil 2019 graag een beter jaar maken omdat hij ervan overtuigt is dat in Utopia 2 alles mogelijk is. Ik wil gewoon veel meer leren reageert Shelley vervolgens tegenover Jessie. Hoe vind je dat je het doet vraagt hij. Shelley denkt even na en vertelt hem dan dat ze beter kan. Jessie vraagt zich op zijn beurt af waar de blokkade zit. Ik denk dat ik gewoon meer moet vragen antwoordt Shelley.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *