Jessie heeft ambitieuze plannen

Jessie heeft ambitieuze plannen

Jessie bespreekt zijn ambitieuze plannen met Adriaan. Hij vertelt dat het zijn droom is om een dierenvoeding merk op de markt te brengen, die een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding heeft. Hij wil hier alleen maar goede ingrediënten in stoppen en zich hiermee onderscheiden van andere grote bedrijven.  De mannelijke bewoner denkt zelfs dat als hij hier lang genoeg heel hard aan werkt, het bedrijf zelfs internationaal bekend kan worden. Een echt bedrijf. Dat zou ik zo tof vinden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *