Worden Shelley en Jessie het volgende koppeltje

Worden Shelley en Jessie het volgende koppeltje

Jessie en Adriaan staan in de silo naar een foto van Jessie en Shelley te kijken. Ik zie een gelukkig koppeltje, zegt Adriaan. Echt een stoere man die voor zijn meisje staat en een tevreden vrouw,  gaat hij verder. Jessie vertelt dat hij denkt dat Shelley erg gelukkig was tijdens hun fotoshoot. Denk je dat het iets zou kunnen worden tussen Jessie en Shelley?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *