Erik kan eindelijk zijn zoons weer in zijn armen sluiten

Erik kan eindelijk zijn zoons weer in zijn armen sluiten

Erik was vanochtend al vroeg uit de veren, omdat hij vandaag eindelijk weer bezoek van zijn kinderen ontvangt. De mannelijke bewoner zit nog even achter de laptop als de poorten van de minisamenleving open gaan. Zijn drie zonen lopen Utopia 2 binnen en begroeten hun vader. Ze geven elkaar een dikke knuffel en zijn duidelijk blij om elkaar weer te zien. Even later geeft Erik zijn kinderen een rondleiding over het terrein. Hij laat hen de silo zien, waar zijn zoons enthousiast over zijn. Zijn kinderen lijken erg trots te zijn op hun vader.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *