Shelley spreekt haar gevoelens uit over Jessie zijn speech

Shelley spreekt haar gevoelens uit over Jessie zijn speech

Shelley en Christel lopen over het Utopia 2 terrein om de speech van Jessie te bespreken. Ik denk niet dat hij je bewust voor het blok wilde zetten begint Christel het gesprek. Shelley knikt en geeft toe dat er ook wel waarheid zat in zijn verhaal. Alleen wilde ik liever dat hij het persoonlijk tegen me gezegd had in plaats van voor de groep voegt ze eraan toe. Op dat moment komt Jessie zelf langs en mengt zich bij zijn mede bewoners. Ik snap je punt maar we hebben al een aantal gesprekken gehad legt Jessie vervolgens uit. Shelley laat weten dat ze niet boos is maar nu actie gaat ondernemen. Ik loop zo naar Timothy toe om nieuwe sportschoenen te bestellen. Jessie schudt zijn hoofd en zegt dat dit niet is wat hij bedoelde. Als je van tevoren had gezegd dat je een percentage van je eigen omzet in sportschoenen wilde steken, was iedereen het ermee eens geweest voegt hij eraan toe. En benadrukt verder dat hij de speech als een advies bedoelde en niet als iets negatiefs. Als je hulp nodig hebt, hoor ik het wel eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *