Jessie is sinds kort ook veganistisch

Jessie is sinds kort ook veganistisch

Wanneer Jessie en Brenda in de caravan zitten biedt Brenda hem de melk aan. Jessie is sinds kort vegan en wijst deze af. O ja, je bent vegan zegt Brenda geschrokken. Jessie laat haar weten dat deze levensstijl hem niet makkelijk afgaat en bekent zelfs dat hij gisteren behoorlijk heeft gezondigd. Lotus pikt dit gesprek tussen de twee op en zegt dat hij afgelopen avond ook niet vegan heeft gegeten maar vegetarisch. Ze doelt op een spinazieschijf die de bewoners toen hebben gegeten. Is dat vega? schrikt Jessie. Maar die heeft Adriaan toch ook gegeten? Lotus zegt van niet maar ook Brenda zegt dat Adriaan deze heeft gegeten. Een spinazieschijf zou niet erg zijn voor een veganist, maar volgens Jessie was dit spinazie a la crème en veganisten mogen geen room.Merel die op dat moment achter de laptop zit weet ook niet zeker of er room in de spinazieschijf zat. Volgens mij hebben we  Adriaan gisteren helemaal vol geduwd met dierlijke producten zegt Jessie tegen de vrouwen. Nee joh reageert Brenda. Arme Adje. Ach, wat niet weet wat niet deert lacht Jessie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *