Gerrit maakt zich zorgen over de stemmingen

Gerrit maakt zich zorgen over de stemmingen

Timothy, Joaquin en Gerrit zitten in de Mongoolse tent wanneer de speech van Jessie ter sprake komt. Gerrit maakt zich zorgen en is bang dat hij met de stemmingen genomineerd te worden. Jij bent nu veel bij Franny en ik bij Joaquin zegt hij tegen Timothy. Maar als ik straks naar huis moet, zijn we helemaal uit elkaar getrokken voegt hij eraan toe. Timothy knikt maar legt uit dat hij goede reden had om veel naar zijn vriendin toe te trekken, namelijk de angst dat hij naar huis zou gaan. Gerrit begrijpt het maar is ervan overtuigd dat Timothy zich hierover geen zorgen hoeft te maken. Daarbij is Franny nu waarschijnlijk gered van de bank doordat ze in de financiën zit maar dat is misschien ten koste van mij gegaan benadrukt hij.

Wat later zit Timothy verslagen op het bed. Ik heb jullie in de steek gelaten zegt hij verdrietig. Joaquin is even stil. Ik vind het jammer dat we minder met elkaar doen geeft hij toe. Maar ik had precies hetzelfde gedaan wanneer ik verliefd was geworden. Timothy legt daarna uit dat hij de keuze heeft gemaakt om meer met Franny om te gaan omdat hij onder vuur kwam te liggen. Ik kreeg altijd de schuld, terwijl we alles met zijn drieën deden benadrukt hij. Joaquin knikt maar denkt toch dat dit komt omdat hij vaak op de voorgrond stond. We konden er niet echt tussenkomen als jij het hoogste woord had. Volgens Joaquin zullen de drie altijd maten blijven en is het niet vreemd dat Timothy nu even in de fase van verliefdheid zit. Ik baal wel dat het vuur nu wellicht verlegd wordt naar Gerrit zegt Timothy. Zullen de zorgen van de mannen terecht zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 44    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *