Jessie vindt Lotus een kleuter, hij heeft een discussie met haar

Jessie vindt Lotus een kleuter, hij heeft een discussie met haar

De bewoners hebben een heftige vergadering gehad die nog een staartje heeft. Er is besproken dat Mike graag een boomhut wil maken voor Lotus maar dit kan volgens de groep niet. Mike wil de hut betalen via sponsors maar volgens Jessie is dit niet de bedoeling. Mike snapt het probleem niet aangezien hij ervan uitgaat dat ze het geld terugverdienen met de boomhut omdat er om deze reden meer bezoekers naar het Utopia 2 terrein komen. Ook Lotus bemoeit zich met de discussie.  Zo kan je overal wat van maken zegt Jessie tegen Lotus. Hij snapt niet dat Lotus altijd tegen hem ingaat. Wat ben jij een kleuter zeg zegt Jessie vervolgens tegen Lotus, die haar mening probeert uit te leggen. De twee lijken er niet uit te komen en Lotus loopt weg. Vervolgens uit ze haar frustratie bij Mike. Altijd dat gezeik eindigt ze. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *