Adriaan is kwaad omdat er geen veganistische oliebollen zijn

Adriaan is kwaad omdat er geen veganistische oliebollen zijn

Adriaan komt erachter dat de bewoners oliebollen gaan maken maar deze niet vegan zijn. Wanneer hij dit ziet spreekt hij Jessie aan, die het helemaal met hem eens is. Volgens Adriaan gaat het erom dat de bewoners nadenken over de mensen die vegan zijn. Ik denk ook over hen na zegt Adriaan boos. Daarom snap ik niet wat ik hier af en toe doe voegt hij eraan toe. En geeft aan dat hij het vervelend vindt dat dit gebeurd op de laatste dag van het jaar. Jessie luistert het verhaal aan maar geeft weinig response. Ik wil niet eens dat je er wat over zegt sluit Adriaan af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *