Jessie wil nuchter blijven om zijn mede bewoners te bespieden

Jessie wil nuchter blijven om zijn mede bewoners te bespieden

Jessie verwacht dat er ruzies plaats gaan vinden tijdens de jaarwisseling, daarom besluit hij om nuchter te blijven. Aangezien ik nuchter blijf, begint hij tegen Brenda en Hiske. De mannelijke bewoner legt uit dat hij op een briefje gaat bijhouden wie er allemaal tegen elkaar uitvallen en met welke reden. Dan zet ik ze aan tafel om tien uur ’s ochtends met een aspirine. De twee vrouwelijke bewoonsters moeten lachen om zijn uitspraak, maar begrijpen het wel. Gaan ze ook ruzie met jou maken, Hiske? vraagt Jessie aan de vrouwelijke bewoonster. Hiske moet lachen. Hiske verwacht juist dat er met haar meer gelachen wordt. Brenda beaamt dit en zegt dat Hiske inderdaad leuk is om mee te lachen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *