Moet Mike het koffiezetapparaat repareren?

Moet Mike het koffiezetapparaat repareren?

Mike en Erik zijn in de caravan bezig. Het bleek dat de koffiezetapparaat stuk zou zijn. Daarom besluit Mike om hem te repareren. Een moment later valt Mike wat op. Kokendheet, zegt hij tegen Erik. Kokendheet, benadrukt hij nogmaals. Nou dames, ik denk dat jullie de stekker er gewoon niet in hebben gedaan,  zegt Mike hardop. We zijn hier ook met een paar stelletje mensen. Erik vindt dat het komt doordat het apparaat in de caravan zit. Ze zouden deze beter in de silo kunnen zetten. Nog een weekje en dan kunnen we naar binnen. Dan maken we hier een tijdelijke keuken, gewoon snel, zegt Mike.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *