Zal Adriaan toch bij zijn mede bewoners gaan eten?

Zal Adriaan toch bij zijn mede bewoners gaan eten?

Adriaan wil graag voor de groep koken op oudejaarsdag, maar door alle omstandigheden wil Adriaan opeens niet meer mee-eten met de groep. Meerderen vinden dit niet leuk, vooral omdat Adriaan juist vandaag uitgebreid voor iedereen zou gaan koken. Zodra het eten klaar is en Adriaan de silo binnenloopt met de pannen met eten, krijgt de mannelijke bewoner een groot applaus en krijgt Adriaan complimentjes. Ook Merel vraagt aan Adriaan of hij er niet gezellig bij komt zitten. Adriaan loopt dan toch nog weg om het toetje op te halen. Uiteindelijk besluit Adriaan toch om bij de groep te gaan zitten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *