De bewoners uit Utopia 2 ontvangen een koffer op de eerste dag van 2019

De bewoners uit Utopia 2 ontvangen een koffer op de eerste dag van 2019

Franny loopt nietsvermoedend over het Utopia 2 terrein wanneer haar oog ineens op een koffer bij de poort valt. Direct pakt ze ‘m op en roept de anderen bij elkaar. Verzamelen! Niet veel later zit iedereen in de silo verwachtingsvol naar de koffer te kijken. Beste bewoners leest Mike vervolgens voor. Al een halfjaar wordt er gewerkt aan de ideale samenleving en hierbij is het ook belangrijk om je individueel te ontwikkelen. Daarom hebben wij voor jullie een envelop met 1250 euro en één met 750 euro in deze koffer gelegd. Twee bewoners zullen een bedrag in ontvangst mogen nemen maar jullie bepalen wie dat worden. Het geld mag niet worden gedeeld en moet besteed worden aan doelen voor jezelf in het beloofde land. Jullie krijgen vierentwintig uur bedenktijd. Veel succes! Alle bewoners klappen en beginnen direct te joelen. Laten we onze doelen opschrijven en pitchen stelt Mike vervolgens voor. Jessie knikt en voegt eraan toe dat de bewoners hier ook direct mee zouden kunnen beginnen. We weten immers allemaal wat onze doelen zijn, toch? Uiteindelijk wordt besloten om vanmiddag met elkaar te gaan zitten. Wordt vervolgt dus!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *