Jessie wil onvrijwillig gemaakte foto’s via een veiling te koop aanbieden

Jessie wil onvrijwillig gemaakte foto’s via een veiling te koop aanbieden

Eerder hebben Joaquin en Jessie foto’s gemaakt van het moment waarop hun veelal brakke mede bewoners wakker werden. Jessie opperde toen om deze onvrijwillig gemaakte beelden via een veiling te verkopen. Nu, een paar uur later zijn alle bewoners bij elkaar gekomen voor de veiling. Het evenement wordt door Gerrit gepresenteerd en Jessie vormt de veilingmeester. We willen iedereen uitnodigen om naar voren te stappen om zijn of haar eigen pollie te bekijken begint hij. Je mag deze ongeveer 20 seconden aanschouwen gaat hij verder. Jessie voegt eraan toe dat mensen een bod kunnen doen door een e-mail naar de bewoners te sturen, met daarin het bedrag en het nummer van de gewenste foto. Vrijdag 4 januari om 12.00 stopt de veiling. Het hoogste bod wint. Zal er veel reactie komen vanuit de buitenwereld?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *