Brenda, Hiske en Merel plannen een wraakplan voor Joaquin en Jessie

Brenda, Hiske en Merel plannen een wraakplan voor Joaquin en Jessie

Eerder vandaag hebben Jessie en Joaquin foto’s gemaakt toen hun brakke mede bewoners wakker werden. Merel, Brenda en Hiske willen dan ook wraak op de twee mannelijke mede bewoners nemen. Vanavond gaan we die boot in fluistert Brenda. En dan is het klik-klik bij Jessie voegt ze eraan toe. Hiske lacht en stelt daarna voor om het dan ook bij Joaquin te doen. Maar dan moeten we wel oppassen, want hij slaapt heel licht benadrukt ze. Hoe zal het wraakplan uitpakken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *