Brandon, Joaquin en Jessie pakken de kleding voor de kledinglijn uit

Brandon, Joaquin en Jessie pakken de kleding voor de kledinglijn uit

Zojuist is de nieuwe kleding van Jessie, Brandon en Joaquin gearriveerd en de mannen kunnen dan ook niet wachten om de dozen uit te pakken. Ik ben zo nieuwsgierig, zegt Joaquin terwijl het drietal richting de silo loopt. Even later houdt Joaquin tevreden een shirtje in de lucht. Heel mooi, zegt hij. Jessie knikt. Ik heb ook trainingsbroeken en hoodies, voegt hij toe. Brandon besluit om meteen een trainingspak aan te trekken. Goede kwaliteit, man. Even later komt Merel de silo binnen. Wat hebben jullie leuke kleding aan, zegt de vrouwelijke bewoonster. Supergaaf. Zal de kledinglijn een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *