Jessie geeft Mike advies over een relatie in Utopia 2

Jessie geeft Mike advies over een relatie in Utopia 2

Jessie en Mike lopen over het Utopia 2 terrein wanneer Jessie over Lotus begint. Ik weet dat je doet wat je zelf wil, maar relaties eindigen bijna nooit goed in Utopia begint hij stellig. Ik wil dan ook tegen je zeggen dat je dit in je achterhoofd moet houden en je eigen ding moet blijven doen voegt hij eraan toe. Mike knikt maar geeft wel aan dat hij precies weet wat hij doet. Ik ben niet gekomen voor een relatie verzekert hij. En legt uit dat hij niets uitsluit maar ze er beiden niet voor zijn gekomen. Statistisch gezien kan je er beter mee stoppen lacht Jessie. Mike zegt dat hij er nuchter in staat en dat zelf wel bepaalt. Je mag het toch leuk hebben eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *