Brandon en Brenda nemen een nieuwjaarsduik

Brandon en Brenda nemen een nieuwjaarsduik

Brandon heeft alle bewoners bij elkaar geroepen omdat hij samen met Brenda meedoet aan de zogenaamde Utopiaanse nieuwjaarsduik. Dit is iets wat ik nog nooit heb gedaan zegt hij lachend. En waarschijnlijk is dit ook de laatste keer. Maar we doen het gewoon voegt hij eraan toe. Samen met de Brenda loopt hij vervolgens richting de vijver. Drie, twee, één… roepen de overige bewoners. Precies op dat moment plonst het tweetal in het water. Gelukkig nieuwjaar roept Hiske nogmaals. De eerste nieuwjaarsduik in Utopia 2 is een feit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *