De bewoners pitchen hun ideeën voor het geld wat verdeelt gaat worden

De bewoners pitchen hun ideeën voor het geld wat verdeelt gaat worden

Eerder hebben de bewoners een zwarte koffer ontvangen waarin per brief stond vermeld dat er geld verdeelt mag worden. Daarom besluiten de bewoners bij elkaar te komen voor een pitch. Welkom allemaal begint Jessie die het spits afbijt. Hij laat weten dat hij graag een huis en wasbak van bladgoud wil realiseren. Toch wil ik jullie dit enkel mededelen en daarom vraag ik jullie niet om op mij te stemmen. Ik wil er namelijk zelf voor werken benadrukt hij.

De volgende is Timothy. Hij vertelt dat hij graag wil pitchen voor de 750 euro. Ik zou graag een laboratorium willen bouwen en hier verschillende stellages van lampen in willen hangen. Ook wil ik een eigen bloemsoort gaan creëren. Daarna komt Gerrit binnen die voor de gelegenheid zijn pak heeft aangetrokken. Here is the one and only.. DJ Gerritos roept hij. En vertelt dat hij graag wil pitchen voor een dj-set en graag dit doel zou willen nastreven.

Christel volgt vervolgens en vertelt dat ze het geld wil gebruiken om een ruimte te maken waar ze kunstwerken kan maken en mensen kan uitnodigen. Joaquin daarentegen vindt ontspanning zeer belangrijk en wil daarom pitchen voor een jacuzzi. Hiske legt uit dat ze 750 euro wil gebruiken om iets voor mensen te doen die het minder hebben, Lotus wil een pony laten komen en Franny wenst het geld te gebruiken voor een borstvergroting. Dan volgt Adriaan. Hij zegt  dat hij een tuin wil realiseren en ervoor wil zorgen dat de bewoners gezonder leven. Ook wil hij graag zorgen voor sprekers en nieuw kookgerei.

Brenda vertelt daarna dat ze graag een nieuwe wastafel wil laten komen en saxofoonlessen wil nemen. Mijn doel is ook een nummer opnemen met een dj samen, dus wie weet kan ik het geld ook daarvoor gebruiken. Dan is het de beurt aan Merel. Ze vertelt dat ze een vlogstudio wil realiseren voor haar eigen gebruik maar ook om te laten gebruiken door anderen. Shelley legt uit dat ze een schoolbus wil laten komen om een naaiplek te maken, zodat ze haar eigen plekje heeft.

Welk ideeën mogen worden uitgevoerd? En wat vind jij het beste idee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *