Welke bewoners krijgen de kans zich individueel te ontwikkelen?

Welke bewoners krijgen de kans zich individueel te ontwikkelen?

De bewoners hun ideeën gepitcht. Ik stem op de jacuzzi man, want ik weet dat mijn broeder ook op mij stemt zegt Timothy tegen zijn mede bewoner Joaquin. In eerste instantie lacht Joaquin, maar deze lach wordt al snel ingeruild voor een verbaasde blik. Het blijkt dat de twee elkaar tijdens een vorig gesprek niet goed begrepen hebben en daarom vertelt Timothy dat hij zijn stem toch liever aan zijn andere vriend Gerrit geeft. Wat later bespreken de drie musketiers dat ze het geld onder elkaar willen gaan verdelen. Ik ga mijn jacuzzi krijgen jongen zegt Joaquin vastbesloten.

Als Shelley even later binnenkomt laat ze weten dat zij op Lotus gaat stemmen omdat ze graag een pony wil. De drie musketiers proberen dit idee uit haar hoofd te praten omdat de bewoners bang zijn dat ze per maand te veel geld kwijt zullen zijn aan de pony. Timothy denkt even na en laat weten dat hij ook wel op Adriaan zou willen stemmen. Hij vindt dat hij het nu wel eens verdient om de vegans te representeren. Want dan gaat hij ook automatisch koken voor de groep. Of ik stem toch voor de pony, want ik gun het Merel gewoon niet om te winnen concludeert Timothy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *