Lotus zorgt voor een vette hap op nieuwjaarsdag

Lotus zorgt voor een vette hap op nieuwjaarsdag

Het is nieuwjaarsdag en net als het overgrote deel van Nederland zijn de bewoners ook een beetje brak van de jaarwisseling. Hoewel Adriaan gekookt heeft en een aantal bewoners zich hebben voorgenomen vegan te gaan eten, komt Lotus met een verrassing. Ze heeft namelijk twee grote tassen aan junkfood weten te regelen en niks gaat er natuurlijk beter in op de brakke maag dan een burgertje. You get a burger, you get a burger zegt ze terwijl ze iedereen een burger toegooit. De bewoners lijken allemaal blij verrast, op Adriaan na. Terwijl iedereen zowel geniet van Adriaans eten als de burgers doet dit ook ervoor zorgen dat de nieuwe vegans hun eetstijl verbreken.Wanneer Jessie ook zijn burger op heeft krijgt hij opeens last van een schuldgevoel. Hij vindt het niet leuk dat Adriaan zijn best heeft gedaan om te koken maar dat iedereen nu wederom rundvleesburgers eet. Direct na het eten zondert Adriaan zich af en Jessie gaat dan ook naar zijn maatje op zoek om zijn verontschuldigingen aan te bieden. Dit kan Adriaan wel waarderen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *