De eerste kus van 2019 is een feit, Joaquin en Christel hebben het gezellig

De eerste kus van 2019 is een feit, Joaquin en Christel hebben het gezellig

De meeste bewoners mogen zich al meer dan 200 dagen officieel Utopiaan noemen. Enkele bewoners hebben liefde in Utopia 2 gevonden en er zijn zelfs al twee officiële Utopia stelletjes. Andere bewoners zoals Lotus en Mike, hebben niet officieel een relatie maar hebben het wel heel fijn met elkaar. Zo lijken ook Christel en Joaquin steeds meer van elkaars gezelschap te genieten. Als de bewoners afgelopen avond samen in hun gezamenlijke woonkamer zijn en Joaquin tegen de muur aan staat, ziet Christel haar kans om hem even lekker te knuffelen. Joaquin slaat zijn armen om haar heen, houdt haar stevig vast en geeft haar een kus. Wordt het een liefdevol 2019 voor Christel en Joaquin?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *