Timothy is kwaad omdat Franny voor Jessie zijn kledinglijn op de foto gegaan is

Timothy is kwaad omdat Franny voor Jessie zijn kledinglijn op de foto gegaan is

Eerder heeft Jessie aan Franny gevraagd of ze hem wilde helpen met zijn fotoshoot. Hij had nog één model nodig voor zijn nieuwe kledinglijn en volgens Jessie was Franny daar de perfecte persoon voor. Helaas lijkt Timothy hier minder enthousiast over te zijn. Als Franny afgelopen avond met Lotus op haar bed zit komt Timothy het huisje binnenlopen. Je staat mooi op de voorpagina van de webshop zegt hij sarcastisch tegen Franny. Super nice. Heel mooi voegt hij eraan toe. Lotus vraagt zich hardop af wat hij bedoelt. Team Jessie legt hij verder uit. En spreekt uit dat hij niet begrijpt waarom zijn vriendin poseert in een andere mede bewoner zijn kledinglijn. Ondertussen houdt Franny zich stil en laat ze Lotus het woord doen. Vervolgens pakt Timothy zijn spullen in en trekt hij zijn jas aan. Ik ga in de Mongoolse tent slapen zegt hij nors. Ben je boos vraagt Lotus. Natuurlijk antwoordt Timothy terwijl hij de deur dicht slaat. Hij loopt naar de Mongoolse tent om zijn verhaal te doen bij zijn vrienden. En legt de situatie uit en laat merken dat hij Franny haar actie niet waardeert. Wat is haar f*cking woord waard? Oprotten eindigt hij… Snap jij Timothy zijn boosheid?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *