Adriaan en Jessie bespreken de relatie van Shelley en Gerrit

Adriaan en Jessie bespreken de relatie van Shelley en Gerrit

Gerrit en Shelley hebben een relatie met elkaar maar Jessie en Adriaan verbazen zich over het gedrag van Gerrit. Het valt de twee mannen namelijk op dat Shelley nauwelijks meer naar Gerrit optrekt en praktische vragen stelt aan de andere mannen in de mini samenleving. Gerrit heeft een situatie gecreëerd waarin hij zo lui is dat zelfs Shelley niets meer aan hem vraagt zegt Jessie lacherig tegen Adriaan. Adriaan legt op zijn beurt uit dat hij alles zou doen voor een vriendin. Jessie is het hier helemaal mee eens en geeft aan dat hij het vervelend zou vinden als zijn vriendin geholpen moet worden door andere mannen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *