Timothy gunt Merel geen geld voor een vlog studio

Timothy gunt Merel geen geld voor een vlog studio

De bewoners hebben gisteren een koffer gekregen met hierin een belangrijke mededeling. De bewoners krijgen vierentwintig uur de tijd om te bepalen wie een bedrag verdient om te besteden aan zijn persoonlijke doel. De bewoners hebben veel gesprekken met elkaar om te kijken wie dit geld zal krijgen maar Timothy lijkt een duidelijke mening te hebben. Merel wil graag een vlogstudio bouwen maar Timothy vindt dit onzin. Hij bespreekt zijn frustraties met Shelley, die weinig reactie geeft. Wat doet zij nou de hele dag? Ze doet de hele dag haar make-up. Verdient zij nou een vlogstudio? zegt Timothy boos. Al haar meelopers, ik bedoel vriendinnen, die gaan op haar stemmen voegt hij eraan toe. Timothy lijkt duidelijk geërgerd over de situatie. Maar wie gaat het geld krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *