Jessie is extreem teleurgesteld in Mike

Jessie is extreem teleurgesteld in Mike

Mike en Lotus trekken steeds meer naar elkaar toe en dit valt ook de andere bewoners op. Jessie kon het goed vinden met Mike maar de laatste dagen is dit steeds minder het geval. Wanneer Jessie Christel en Brenda tegen komt, uit hij zijn frustratie. Ik ben extreem teleurgesteld begint Jessie tegen zijn mede bewoners. De eerste paar dagen was ik een team met hem maar ik ben hem kwijt of hij is zichzelf kwijt voegt hij eraan toe. Christel snapt hem helemaal en is het met Jessie eens. Ook de band met Lotus verslechterd volgens Jessie. Ik ben echt niet te spreken over haar benadrukt hij. Ook Brenda lijkt er weinig van te snappen. Zal Jessie het gesprek aangaan met Mike?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *