Welke bewoner krijgt het geld uit het zwarte koffertje?

Welke bewoner krijgt het geld uit het zwarte koffertje?

De bewoners hebben gisteren een koffertje binnen gekregen waarin een leuke boodschap te vinden was. De groep mag twee bedragen van 1250 euro en 750 euro verdelen over twee bewoners voor hun persoonlijke doelen. De bewoners hadden hier vierentwintig uur de tijd voor en het moment is nu daar om te bepalen wie van de bewoners de bedragen krijgt. De bewoners schrijven allemaal twee namen op een briefje en laten daarna zien op wie ze hebben gestemd. Joaquin zijn doel was een jacuzzi in Utopia 2. De bewoners hebben voor de 1250 euro het meest gestemd op Joaquin en daarom gaat hij dit doel verwezenlijken in de mini samenleving. De 750 euro wordt vergeven aan Timothy en zijn idee om een flora laboratorium op te zetten om een Utopia 2 bloem te realiseren. De twee mannen lijken duidelijk blij te zijn met het geld wat ze hebben gekregen. Hoe snel gaat het duren voordat hun persoonlijke doelen verwezenlijkt zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *