Timothy en Franny praten hun ruzie over de fotoshoot van de kledinglijn uit

Timothy en Franny praten hun ruzie over de fotoshoot van de kledinglijn uit

Franny en Timothy zijn met ruzie gaan slapen. Jessie heeft gevraagd of Franny wilde poseren voor zijn team Jessie kleding en dit heeft zij gedaan. Timothy komt vandaag binnen in het huisje bij Franny en maakt een vervelende opmerking richting haar. Wanneer Timothy de deur weer dichtdoet breekt Franny en uit ze haar gevoel bij Lotus. Ik snap niet waarom die zo doet zegt ze huilend. Lotus denkt dat dit komt omdat hij zelf onzeker is. Wat maakt het nou uit dat ik op een foto sta gaat Franny verder. Lotus adviseert haar Timothy gewoon even links te laten liggen.

Wat later gaan de twee toch het gesprek aan met elkaar. Franny is in tranen en geeft aan bij Timothy dat ze het niet fijn vindt hoe hij omgaat met haar. Timothy legt op zijn beurt uit dat hij dit alleen doet om een standpunt te maken. Franny luistert naar de argumenten van hem. Het is gewoon mijn trots die nu even pijn doet gaat Timothy verder, maar hij geeft Franny daarna de bevestiging. Je bent het beste wat mij is overkomen benadrukt hij. De twee maken het al snel goed met elkaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *