Erik wil Timothy een tweede kans geven en gaat niet op hem stemmen

Erik wil Timothy een tweede kans geven en gaat niet op hem stemmen

De stemperiode komt steeds dichterbij en dit is te merken in Utopia 2. Een tijd geleden hebben Erik en Timothy een aanvaring gehad maar na lang nadenken vertelt Erik aan Timothy dat hij tijdens de nominaties niet op hem gaat stemmen. Iedereen verdient toch een kans zegt Erik tegen Timothy. De twee mannen staan tegenover elkaar te praten op het terrein. Timothy heeft zijn handen in zijn zakken en bedankt Erik voor zijn vertrouwen. Hij bedankt Erik nogmaals en geeft hem een knuffel. Ik ben heel blij dat ik eindelijk het vertrouwen krijg eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *