Jessie vindt Mike veranderd nu hij close is met Lotus

Jessie vindt Mike veranderd nu hij close is met Lotus

Sinds Mike steeds meer met Lotus optrekt, zijn er een aantal bewoners die hier een bepaalde mening over hebben. Gisteren heeft Jessie Mike hierop aangesproken en vandaag bespreekt hij dit met Christel. Hij is alles kwijt hè? begint Jessie het gesprek met zijn mede bewoner. En vertelt verder aan Christel dat hij niks meer van de oude Mike terugziet. Het is helemaal weg voegt hij eraan toe. Jessie lijkt teleurgesteld te zijn in Mike. We hebben hem nodig, ik wil hem er graag bij hebben benadrukt hij. Christel knik en lijkt te begrijpen wat Jessie bedoelt. Ben jij het met Jessie eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *