Merel en Jessie vinden de vrouwelijke bewoners er onverzorgd uit zien

Merel en Jessie vinden de vrouwelijke bewoners er onverzorgd uit zien

Jessie en Merel lopen samen een rondje over het Utopia 2 terrein. Als de vrouwen zo doorgaan en ik krijg geen prikkels, dan word ik straks nog verliefd op Adriaan grapt Jessie. Merel moet hardop lachen. De twee bespreken vervolgens dat de vrouwelijke bewoners er onverzorgd uit zien. Merel laat weten dat ze het een trieste bedoeling vindt. Jessie is op zijn beurt van mening dat de vrouwen zich fijner en zelfverzekerder zouden voelen als ze zichzelf meer verzorgen. Ben jij het met Jessie en Merel eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *