Mike vertelt aan Brandon en Adriaan dat hij geen makkelijk halfjaar heeft gehad in Utopia 2

Mike vertelt aan Brandon en Adriaan dat hij geen makkelijk halfjaar heeft gehad in Utopia 2

Mike vertelt aan Brandon en Adriaan dat het afgelopen halfjaar voor hem niet heel makkelijk is geweest. Ik heb met iedereen al een strijd gehad en daar heb ik geen zin meer in legt hij verder uit.  En vertelt dat hij er klaar mee is dat een aantal mede bewoners dingen beloven maar hun woord vervolgens niet nakomen. Er moet verandering komen benadrukt hij. Brandon en Adriaan lijken te begrijpen waar Mike het over heeft. Zal Mike iets met zijn gevoelens doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *